Foredrag

Opplegget mitt er fleksibelt, og jeg er åpen for å få en dialog med arrangør og publikum før, under og etter foredraget. Det er morsomt å vri innhold og form til noe som treffer spesielle ønsker og forutsetninger. Dette er grunnen til at jeg foretrekker å ankomme i god tid når det er snakk om skole og forsvar, slik at jeg blir litt kjent med folk og forhold.

Dette foredraget passer like godt til soldater og folkehøyskoleelever som motivasjonsseminar i næringslivet. Alle trenger å høre at planer lar seg gjennomføre og at muligheter og utfordringer skal tas på alvor og utnyttes. Hver og en av oss har store muligheter og det er vår individuelle plikt å tro på oss selv og utvikle våre kvaliteter, altså leve vårt eget liv og bygge opp selvtillit til å realisere våre drømmer. Da må man starte tidlig, ellers blir jobben vanskelig.

Jeg har syklet og padlet gjennom store deler av verden, fotografert, skrevet og filmet. Foredragene startet jeg med allerede for tolv år siden, deretter jobbet jeg ti år med reisedokumentarproduksjon i TV 2 før jeg i 2010 tok til igjen. Referansene er svært positive, de finner dere på denne siden   på Pauls Planet.Alle synspunkt, innspill og forespørsler mottas med åpne armer. Kikk på Pauls Planet og kontakt meg på paulattpaulsplanet.no -så finner vi en dato som passer. 

beste hilsen, Paul