![]() |
Takk, kjære værgud. |
![]() |
Intet hotell slår teltutsikten! |
Honningsvåg sentrum preges for tiden av veiarbeid, men det er en fin havn og dessuten nytt initiativ i gjære. Utfordringen er jo å få turistene til å bli værende mer enn tiden det tar å kjøre tur retur Nordkapp-platået.
Fugle- og krabbesafari
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiRbG3QO5Sj7cyInSdvMWS0MhtazvEmZyWOPJ0OYSEx89qiTIzSxv_QhijCaY2mUYSTusi0Z7kfSuDrqFvb2cDwz4up6A8gPw9PrOfj8O26fcTIcwUH7aFjfMc5WOy3RsI3bI7w661HKPc/s200/kongekrabbe+close.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiufHK1RSLXawHMN1cmA5ZG4Wl_MQJWhSjfUqcXy4cMv2mgr6AepGCybzRs2-0aiKO0E1Ay1R4CCjnc4enKAv0yGiZMVpbC_CB60ztY-wCLvt0Xe5M3Mnw4TQ6A4_A9pD1lutJLd_Lyxwc/s200/Kongekrabbe+kokt.jpg)
Helt sikkert er det imidlertid at du med verdens aller beste samvittighet kan stappe deg smekk stappa mett på det delikate kjøttet - for det beste hadde vært om vi sendte alle kongekrabber ned i magesyra.
Etter å ha hevet teina med nattens fangst, ble den kokt opp i sjøvann og satt til å trekke ti minutters tid før den ble avkjølt, igjen av saltvann. Kjøttet smaker best kaldt, og er svært delikat.
En morsom tur. Helt klart. Det er kult å holde en stor krabbe opp foran seg og det er virkelig godt å kunne fråtse i kjøttet. Det var det nederlandske paret helt enige i, og Igor hadde vært med på det for to år siden - så nå hadde han med kona.
Attpåtil er det en veldig allright gjeng som med iherdig innsats har fått firmaet til å funke - så dette kan jeg bare anbefale!
God reise!
No comments:
Post a Comment