08 September, 2011

Femunden video

Frode hadde med et lite kompaktkamera, og jeg hadde med mitt lille kamera, og til tross for begrenset kapasitet på minnebrikken ble det noen snutter, som jeg satte sammen ... resultatet vinner ikke pokaler, men viser forhåpentligvis hvor fet en tur det var:Det er ikke siste gang vi padler i Femundsmarka, for dette gav saftig mersmak.


God tur sjæl!
Paul

4 comments:

 1. Morsom video, noe som vel tyder på at det gikk sånn høvelig greit!?! Savnet litt nærbilder på fisk, men det er vel bonusmateriale.

  ReplyDelete
 2. Av hensyn til minnekortets kapasitetsbegrensning var vi beklageligvis tvunget til å foreta harde prioriteringer direkte i opptakssituasjonen. Dessverre gikk det denne gang ut over de til dels voldsomme mengder med Harr, sik, brasme, oter, aure og oppdrettslaks som vi i respekt for økosystemet satte ut etter cash & lease prinsippet.

  ReplyDelete
 3. Nok et kvalitetsprodukt! Både kanoen og videoen altså.
  Når det gjelder padlingen, jeg mente det var enklere å padle hvis man hadde mest vekt bakerst i Ally, det gjelder både bagasjen og hvem som skal sitte hvor. Og hvis man skal padle alene så sitter man vel bakerst for best styring? Hvordan syntes Frode det var å sitte alene foran etter brua?

  ReplyDelete
 4. :o) ... du har helt rett i at det tyngste bør plasseres bakerst, det merket vi spesielt ved sidevind på flatt vann. Brupasseringen hadde vi ganske sprikende og ikke synkroniserte tanker om før vi iverksatte, så den ble som den ble. Frode trivdes godt i førersetet, hans eneste oppgave var å krasje inn i torva på nedsiden.
  Selvfølgelig sitter du bakerst, hvis du er alene. Ellers er det greit å bytte på, men ettersom jeg hadde de beste forutsetningene for å få oss gjennom strykene, tok jeg plassen bak når det skvulpet som verst.

  ReplyDelete